onsdag den 3. juni 2009

Nu to-ugers madplaner! Uge 23 og 24

Efter megen tænkning, læsning og konkret hands-on-erfaring med madplanlægning er jeg kommet til nogle konklusioner: 1) madplaner er rigtig, rigtig godt, og 2) én uge ad gangen giver faktisk ikke helt overblik og sammenhæng nok. Jeg tror der bliver lidt mindre arbejde, lidt mindre køben ind og noget bedre udnyttelse af råvarerne. Og måske knap så meget "pasta med kødsovs" :)

Det skal komme an på en prøve! Her kommer madplan for noget af uge 23 og 24. Der bliver mange dage med ny kartofler!

Onsdag:
Pita med fiskefrikadeller, hjemmelavet remouladesauce, agurk/tomat/salat

Torsdag:
Frikadeller med "sommerslaw" og ny kartofler

Fredag:
Frikadeller med tomat-majs-radise-salat og ny kartofler

Lørdag:
Burgere med det hele; hjemmebagte boller

Søndag:
Kyllingebryst med parmaskinke, asparges, ny kartofler, blomkål

Mandag:
Laks i ovn med hjemmelavet pesto, pasta, blomkål

Tirsdag:
Pasta med kødsovs! (Den skal med mindst én gang hver 14. dag). Vi er begyndt at blande grov og 'hvid' pasta. Har 3 portioner i fryseren af 'den gode' med mange indsmuglede grøntsager.

Onsdag:
Pasta med Era Oras tomatsacue (fra min ny vegetarkogebog, Vegarisk Vellyst), grøn salat m/feta, grovboller

Torsdag:
Tortillawraps m/laks, salat, krydderurter og yoghurt-ost, lidt ny kartofler med løvstikke

Fredag:
Koreansk bulgogi (portion i fryser fra uge 20). Ris. Agurkesalat i børne- og voksenversion.

1 kommentar:

  1. Fru Olsen - nu må du da snart begynde igen! Vi savner dine madplaner!

    SvarSlet