Det skal komme an på en prøve! Her kommer madplan for noget af uge 23 og 24. Der bliver mange dage med ny kartofler!
Onsdag:
Pita med fiskefrikadeller, hjemmelavet remouladesauce, agurk/tomat/salat
Torsdag:
Frikadeller med "sommerslaw" og ny kartofler
Fredag:
Frikadeller med tomat-majs-radise-salat og ny kartofler
Lørdag:
Burgere med det hele; hjemmebagte boller
Søndag:
Kyllingebryst med parmaskinke, asparges, ny kartofler, blomkål
Mandag:
Laks i ovn med hjemmelavet pesto, pasta, blomkål
Tirsdag:
Pasta med kødsovs! (Den skal med mindst én gang hver 14. dag). Vi er begyndt at blande grov og 'hvid' pasta. Har 3 portioner i fryseren af 'den gode' med mange indsmuglede grøntsager.
Onsdag:
Pasta med Era Oras tomatsacue (fra min ny vegetarkogebog, Vegarisk Vellyst), grøn salat m/feta, grovboller
Torsdag:
Tortillawraps m/laks, salat, krydderurter og yoghurt-ost, lidt ny kartofler med løvstikke
Fredag:
Koreansk bulgogi (portion i fryser fra uge 20). Ris. Agurkesalat i børne- og voksenversion.
Fru Olsen - nu må du da snart begynde igen! Vi savner dine madplaner!
SvarSlet