For at lokke det i familien blev der serveret bacon og ostebrød til :)
Steg 1 pk. bacon og stil det tilside, gem lidt af fedtet.
I selve suppen kom der:
2 løg
1 porre
1 gulerod
2 stængler blegselleri
2 store jordskokker
2 kartofler
1 fed hvidløg med 1 nellike stukket i
Vand eller bouillon, ca. 1- 1½ liter
Suppevisk af: persillestilke - laurbærblad - selleritop - timiankvist - rosmarinkvist - lidt løvstikke
1 dåse hakkede tomater
1 pose 'gourmetbønner' fra Aarstiderne (ER det bare pralbønner?)
1 squash i skiver
Det hele skæres i grove stykker. Steg løg, porre, gulerod, selleri, kartoffel og jordskokker i baconfedt tilsat lidt olivenolie. Vand eller bouillon på, tilsæt suppevisk. Kog sagte i 10 min. Tilsæt så dåsetomater, kog i 10 min. Tilsæt bønner og squash, kog i 10 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar