2 tsk kokosolie
2 store gulerødder, i tynde stave
1 rød peberfrugt, i strimler
1 porre, i skiver
1 fed hvidløg, presset
1 lille dåse ananas i egen saft
2 tsk kokosolie
1 stort løg, meget finthakket
4-500 g hakket svinekød
1 spsk karry
2 spsk ketjap manis eller soya
1 dåse kokosmælk
Evt. lidt ærter
Tag en sauterpande. Svits gulerod, peberfrugt, porre og hvidløg i kokosolie ved middel varme i 5-7 minutter (må ikke blive brunt). Hæld væden fra ananasdåsen ved, lad det koge op et par minutter. Hæld det over i en skål.
I samme sauterepande: Svits kød og løg i kokosolie ved "lidt mere end middel varme", til det begynder at blive brunt. Karryen steges med et øjeblik, soya røres i, kokosmælken tilsættes, og retten bringes i kog. Hæld grøntsager med ananassaft tilbage i gryden og lad det hele simre ca. 20 minutter. Så tilsættes ananas skåret i passende stykker samt nogle frosne ærter for farvens skyld ; smag til med salt, peber, evt. chili, varm retten igennem og server med ris (helst basmati).
Så kan de børn få spist noget aftensmad!!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar